Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di capriolo marinata (vedere consigli)
- 50 g di grappa
- 20 g di farina tipo 00
- 350 g di pomodori pelati
-
100
g di brodo di carne
veya 100 g di acqua + ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1736 kJ / 415 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Karbonhidrat
- 7.3 g
- Yağ
- 23.3 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa alla parmigiana
1sa 20 dk
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Costine in umido
1sa 20 dk
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1h 55min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Cinghiale in umido
1h 45min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 Std.