Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de raisins secs de Corinthe
- 200 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 2 œufs, et 1 jaune pour dorer
- 100 g de beurre, en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1721.9 kJ / 411.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 62.8 g
- Yağ
- 13.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 58.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Tarte au sucre
3h 50min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Briochettes parisiennes
4h 5min
Cramique
2 godz.
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Brioche feuilletée
5 Std.
Brioche Nanterre
4hod. 15min
Brioche butchy à partager
3h 50min