Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de raisins secs de Corinthe
- 200 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 2 œufs, et 1 jaune pour dorer
- 100 g de beurre, en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1721.9 kJ / 411.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 62.8 g
- Yağ
- 13.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 58.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15h 25min
Brioche des rois citron et fève tonka
4 Std. 30 Min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Brioche moelleuse
4 Std. 15 Min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Gâche vendéenne
12h 55min
Kouglof alsacien
17 godz. 10 min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3u. 55min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min