Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Riso per sushi
- 200 g di riso per sushi
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 25 g di aceto di riso
- 1 cucchiaino di zucchero
Uramaki
- 8 fogli di alga nori
- 2 cucchiai di aceto di riso
- 300 g di filetti di salmone fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 150 g di avocado maturo, la polpa a fette
- semi di sesamo nero q.b.
- salsa di soia, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2378 kJ / 568 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 43.4 g
- Yağ
- 33.4 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 778.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hamburger con Coleslaw
40min
Sushi burger
45 min
Mini pavlove con arance
1 godz. 50 min
Involtini primavera con Affettatutto Bimby® (TM6)
1u.
Tinga de pollo
35 min
Entrecote con risotto ai funghi
40min
Sushi Burrito
45 min
Involtini primavera con Affettatutto Bimby®
1u.
Gamberoni in guazzetto
40min
Sushi donuts
50 min
Mochi
40min
Onigiri
1u.