Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di zucchero
- 120 g di spumante + q.b
- 3 tuorli
- 4 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di pandoro
- 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1203.8 kJ / 287.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 75.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Torta mimosa gelato
3 Std. 30 Min
Lasagne del boscaiolo
2 Std. 15 Min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Mini éclair alla crema di caramelle alla fragola
Brak ocen
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Brak ocen
Panna cotta danese
8h 30min
Bignè a sorpresa
2 Std.
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 godz. 15 min
Fantasia di nocciole
1 Std. 35 Min
Crostata meringata all'arancia
30 min.