
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weckerl und Marinieren des Schweinslungenbratens
- 250 g Wasser
-
20
g frische Germ
veya 5 g Trockengerm - 430 g Weizenmehl, glatt und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 2 - 3 TL Salz nach Geschmack
- 480 g Schweinslungenbraten
- ½ - 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Geschmack
- 20 g Dijonsenf
-
80
g dunkles Bier
veya 80 g Whisky (z.B. Jim Beam Honey) - 800 - 1000 g Pommes Frites, TK (siehe Tipp)
Füllung
- 50 g Olivenöl
- 4 Knoblauchzehen
- 280 g Zwiebeln in Scheiben (3 mm)
- 30 g Sojasauce
- Senf zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 703 kcal / 2942 kJ
- Protein
- 32 g
- Yağ
- 20 g
- Karbonhidrat
- 98 g
- Lif
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Sodyum
- 1853 mg