Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 590 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 550 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 10 g de sal
- 30 g de zumo de limón
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 702 kJ / 167 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 33.6 g
- Yağ
- 0.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 326.1 mg
Alternatif tarifler
Chapata con masa madre
17h
Mimosa de pomelo
10 min
Castañas en Varoma
3h
Masa de pan básica
1h
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Panecillos de patata
15h
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23 godz.
Pan payés con masa madre
16 godz.
Tallarines de pasta fresca con champiñones y langostinos
1h
Pan con mantequilla de hierbas
2 Std.
Panecillos artesanos
1h 30min
Pan de agua
3h