Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 590 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 550 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 10 g de sal
- 30 g de zumo de limón
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 702 kJ / 167 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 33.6 g
- Yağ
- 0.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 326.1 mg
Alternatif tarifler
Pan de agua
3h
Medias noches al vapor
2h
Brioche rápido
1h 50 min
Pan greñado art
3h 30min
Bollitos para la cena
1h 40min
Masa de pan básica
1h
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Panecillos artesanos
1h 30min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Panecillos de leche
4h 30 min