Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinada
- 1000 g cachaço de vaca, numa só peça
- 1 dente de alho
- 5 g salsa, só as folhas
- 50 g manteiga em pedaços
- ½ c. chá de flocos de malagueta seca
- 30 g molho de soja
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 20 g açúcar amarelo
- 15 g mostarda de Dijon
- ½ c. chá de pimenta preta
Grelhar
- 8 - 10 fatias de queijo (ver dica)
- 8 - 10 fatias de pão de fermentação lenta
- Mostarda q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1094.5 kJ / 261.6 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 14.8 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 341.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 godz. 10 min
Salada caesar de salmão com chicória roxa
35 min
Menu: Almôndegas com molho de legumes e tarte de maçã
1 godz. 30 min
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM6
35 min
Ricota
1 godz. 45 min
Cozer 500-800 g de talo de aipo
Değerlendirme yok
Salada de frango com queijo de cabra
1h 15min
Xarope Chai
15 Min
Salada coleslaw - TM6
10 Min
Gnocchi com curgete - TM6
45 min
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40min
Massa preguiçosa
1 godz.