Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche - 40 g de graines de sésame, et 1 c. à soupe
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile de sésame
- 1 c. à café bombée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2421.1 kJ / 578.7 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Karbonhidrat
- 100.8 g
- Yağ
- 11.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 795.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15ωρ. 25 λεπτ.
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Pain marguerite pavot et curry
15h 45min
Petits pains aux noix
4 godz. 30 min
Petits pains aux figues
3h 40 min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20min
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain complet
16 Std.
Pain au charbon
2h 5 min
Pain de légumes
1 godz. 45 min
Pain complet vapeur
4sa
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 godz. 20 min