Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 550 g harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- copos de avena para rebozar
- romero seco desmenuzado para rebozar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 2860 kJ / 683 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 135.7 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 787 mg
Alternatif tarifler
Corona de brioche con chocolate
4h 45min
Pan greñado art
3h 30min
Pan blanco
3h 10 min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Masa de pan básica
1h
Crackers integrales
1h 40min
Pan de lino y patata
2 Std. 45 Min
Pan con mantequilla de hierbas
2hod.
Pan bao
2h 25 min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan de agua
3h