Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 550 g harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- copos de avena para rebozar
- romero seco desmenuzado para rebozar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 2860 kJ / 683 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 135.7 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 787 mg
Alternatif tarifler
Pan de agua
3h
Brioche rápido
1h 50 min
Pan greñado art
3h 30min
Pan blanco
3 Std. 10 Min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Panecillos de agua
2h
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Pan de caja
2h 15min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16 Std.