Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 240 g d'eau
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 400 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 20 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 140 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 1 bouquet de basilic frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 4 pincées de poivre
-
300
g de mozzarella (en bloc), partagée
dans la longueur, en
32 tranches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 179 kJ / 42.5 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Croûtes au fromage au four
35 min
Risotto alle cinque P
30 min
Sirop chai
35 min
Expérience culinaire
2h
Focaccia au romarin
2h 30 min.
Pain toupie rapide
40min
Tresse au beurre à 6 brins
2hod. 35min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45 min
Cuchaule
2h 30 min.
Croissants au jambon
35 min
Tresse bernoise
1ωρ. 45 λεπτ.