Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
chile ancho, desvenado y
en trozos - 1 tortilla, en trozos
- 10 g aceite vegetal
- 1900 g de agua
- 60 g de vinagre de manzana
- 1000 g de pancita de res, limpia y en trozos de 5 cm
- 200 g de huesos de res
- 200 g hueso de res, chamorro o tobillo
- cebolla
- de ajo
- de orégano
- de hierbabuena fresca
- sal, al gusto
Para servir
- cebolla, picada
- chile de árbol seco
- orégano seco
- limones, en cuartos
- aguacate, en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porciones
- Kalori
- 1800.8 kJ / 430.4 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 26.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 387.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cochinita Pibil Demo
15min
Adobo básico
30 Min
Pollo con mole TM6
1 Std.
Champurrado de galleta
20 min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1 Std. 30 Min
Chilorio
1 Std.
Chicharrón en salsa verde
25 Min
Agua de horchata
15min
Carnitas
50 min
Gorditas de chicharrón
2h
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5h