Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
chile ancho, desvenado y
en trozos - 1 tortilla, en trozos
- 10 g aceite vegetal
- 1900 g de agua
- 60 g de vinagre de manzana
- 1000 g de pancita de res, limpia y en trozos de 5 cm
- 200 g de huesos de res
- 200 g hueso de res, chamorro o tobillo
- cebolla
- de ajo
- de orégano
- de hierbabuena fresca
- sal, al gusto
Para servir
- cebolla, picada
- chile de árbol seco
- orégano seco
- limones, en cuartos
- aguacate, en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porciones
- Kalori
- 1800.8 kJ / 430.4 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 26.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 387.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa de chile de árbol seco
20 min
Salsa martajada
50 min
Frijoles puercos a mi manera
25 min
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
1 godz.
Chicharrón en salsa verde
35 min
Salsa de molcajete
10 min
Pollo con mole TM6
1 godz.
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Pechugas rellenas en salsa de chipotle
1 godz. 10 min
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Salsa roja de molcajete
10 min