Zupfbrot Margherita

Zupfbrot Margherita

4.6 82 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 3sa
8 Portionen

Malzemeler

Teig
  • Wasser
    240 g
  • Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
    ½ Würfel
  • Weissmehl und etwas mehr zum Bemehlen
    400 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
Füllung
  • Knoblauchzehe
    1
  • Tomaten, getrocknet in Öl, abgetropft
    140 g
  • Basilikum (ca. 20 g), Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • Olivenöl
    20 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    4 Prisen
  • Mozzarella (Block), längs halbiert, in 32
    Scheiben
    300 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 718.3 mg
Protein 17.2 g
Kalori 1649.1 kJ / 394.2 kcal
Yağ 14.6 g
Lif 4.3 g
Doymuş Yağ 5.8 g
Karbonhidrat 50.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...