Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastacı kreması
- 675 g tam yağlı süt
- 135 g şeker
- 55 g un
- 15 g mısır nişastası
- 135 g yumurta sarısı
- 1 vanilya çubuğu, sadece içindeki tanecikleri
Pataşu (Choux) Hamuru, Çikolata Sos
- 100 g su
- 95 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 1 tutam tuz
- 1 ⅓ tk şeker
- 80 g un
- 250 g bitter çikolata, %60 kakao içeren, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 200 g tam yağlı süt
- 125 g yumurta (bütün yumurta, çırpılmış)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 780 kJ / 186.4 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 17.3 g
- Yağ
- 11.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 37.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cookidoo 10. Yıl Kutlama Pastası
2h
Frambuazlı Mojito Mokteyl
10min
Espressolu Karamel Sos
45 min
Sıvı Karamel
35 min
Ganaj
20 min
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5h 30min
Profiterol
2h 15min
Pastacı Kreması
15 Min
Sünger Kek (Pandispanya)
1 Std. 50 Min
Karamel Sos
1 godz. 30 min
Frambuazlı Cheesecake
1h 35 min.
Çikolatalı Pastacı Kreması
15 Min