Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 tk hardal tohumu, kahverengi
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 2 tk tane karabiber, siyah
- ½ - 1 tk kırmızı pul biber (isteğe bağlı)
- 2 dal taze ot karışımı, sadece yaprakları, (dereotu, kekik, biberiye) (isteğe bağlı)
- 3 - 4 turşuluk salatalık (her biri yakl. 125 g), uçları kesilmiş
- 230 g su
- 230 g elma sirkesi
- 3 tk tuz
- 1 ½ yk şeker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 565.8 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 3510.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1h
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2 godz. 10 min
Midyeli Penne
1h 5min
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Değerlendirme yok
Harissa
Değerlendirme yok
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Glazür
10min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 min
Peynirli Omlet
15 Min