Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 tk hardal tohumu, kahverengi
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 2 tk tane karabiber, siyah
- ½ - 1 tk kırmızı pul biber (isteğe bağlı)
- 2 dal taze ot karışımı, sadece yaprakları, (dereotu, kekik, biberiye) (isteğe bağlı)
- 3 - 4 turşuluk salatalık (her biri yakl. 125 g), uçları kesilmiş
- 230 g su
- 230 g elma sirkesi
- 3 tk tuz
- 1 ½ yk şeker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 565.8 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 3510.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baklava
6h 30min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Keine Bewertungen
Erik Clafoutis
Keine Bewertungen
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10 min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8h
Buharda pişmiş biber
25min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10min
Ayran
5min
Etsiz Çiğ Köfte
50 Min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40min
Tavuk Dürüm
40min
Domates Soslu Spagetti
55 Min