Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Zwiebeln, halbiert (siehe Tipp)
- 60 g Öl und etwas mehr zum Anbraten
- 1000 g Gulasch vom Rind (ca. 3 cm)
- 100 g Rotwein, trocken
- 60 g Tomatenmark
- 2 ½ TL Salz
- 4 TL Gulasch-Gewürzmischung
- 790 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Rindfleischbrühe (für 0,5 l.) - 30 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1413 kJ / 338 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 1606 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti Carbonara
25 Min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkohl
2h 15 min
Lasagne
1hod. 45min
Ungarisches Paprikagulasch
2hod.
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5h 10min
Rheinischer Sauerbraten
51 Std.
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1hod. 20min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1hod. 20min
Spätzlesuppe
3h 45min
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4h