Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz sugar
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz gochujang (Korean chili paste)
- 1 tbsp gochugaru (Korean red chili powder), to taste (see Tip)
- ½ oz kombu seaweed, torn into pieces (approx. 2 in.)
- 6 oz white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
- 12 oz water
- 8 oz cabbage, diced (1 in.)
- 16 oz garaetteok (Korean rice cake), small cylindrically shaped rice sticks
- 6 oz fish cakes, cut into planks (4 in. x 2 in.)
- 2 green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 2 - 3 tsp toasted sesame seeds, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1241.1 kJ / 296.6 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 52.1 g
- Yağ
- 5.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 1198.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mango on Coconut Sticky Rice
55min
Korean Ramen with Tofu
50min
Vietnamese Chicken Pho
1 Std. 10 Min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 Std. 15 Min
Stir-fry Chayote
25 Min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
Değerlendirme yok
Sparkling Lavender Lemonade
1 Std. 10 Min
Souffle pancakes with berries
40 min
Tom Yum Paste
45min
Cheese Owls
15 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.