Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hamur
- 250 g un, serpmek için ekstra un
- 30 g zeytinyağı
- 120 g su
- ¾ tk tuz
- 150 g ekşi krema
- ½ tk karabiber
Birleştirme ve Pişirme
- 200 g beyaz soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g frenk soğanı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 6.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kıtırlı Challah Ekmeği
1h 30min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 Min
Kereviz Salatası
10 Min
Sebzeli Galette
1h 30min
Patates Graten
1 Std. 10 Min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Kenevir Tohumu Sütü
10 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 Min