Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hamur
- 250 g un, serpmek için ekstra un
- 30 g zeytinyağı
- 120 g su
- ¾ tk tuz
- 150 g ekşi krema
- ½ tk karabiber
Birleştirme ve Pişirme
- 200 g beyaz soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g frenk soğanı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 6.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35min
Siyah Zeytin Ezmesi
50 dk
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Değerlendirme yok
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35min
Vegan Peynir Sosu
50 dk
Sabayon Soslu Elma
40 dk
Balkabaklı Risotto
25 Min
Biberli Elmalı Ezme
25 Min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 dk
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2sa
Focaccia
2 Std. 45 Min