Cihazlar ve Aksesuarlar
四神湯(使用金屬刀組隔板)
Hazırlık 20 dk
Toplam 4sa 55 dk
4 人份
Malzemeler
-
豬小腸 洗淨切小段300 克
-
米酒50 - 100 克
-
水1200 克
-
大薏仁 浸泡4小時100 克
-
乾燥蓮子 浸泡4小時30 克
-
茯苓15 克
-
鹽1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
12.6 g
Kalori
1122.8 kJ /
268.6 kcal
Yağ
14.2 g
Lif
4.056 g
Karbonhidrat
28.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品專屬配件食譜
27 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
烤鮭魚佐葡柚藜麥飯
Değerlendirme yok
檸香海鮮義大利麵
Değerlendirme yok
日式拿坡里義大利麵
Değerlendirme yok
薏仁蓮子山藥雞湯
Değerlendirme yok
莓果烤奶酥和英式蛋奶醬
Değerlendirme yok
黑松露干貝蔬菜塔
Değerlendirme yok
焗烤馬鈴薯(TM6)
Değerlendirme yok
香煎馬鈴薯餅
Değerlendirme yok
白木耳年糕甜湯
Değerlendirme yok
惜食蔬菜高湯
Değerlendirme yok
花生豬腳湯
1sa 40 dk
苦瓜三色溫沙拉
Değerlendirme yok