Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 tk hardal tohumu, kahverengi
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 2 tk tane karabiber, siyah
- ½ - 1 tk kırmızı pul biber (isteğe bağlı)
- 2 dal taze ot karışımı, sadece yaprakları, (dereotu, kekik, biberiye) (isteğe bağlı)
- 3 - 4 turşuluk salatalık (her biri yakl. 125 g), uçları kesilmiş
- 230 g su
- 230 g elma sirkesi
- 3 tk tuz
- 1 ½ yk şeker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 565.8 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 3510.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gün Batımı Mokteyli
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 godz.
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1 godz. 35 min
Tavuklu Pilav
1 godz. 10 min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Sebzeli Tavuk Fricasse
2hod.
Karnabahar Pilavı
10 min
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2 Std. 10 Min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Otlu Peynir Ezmesi
20 min