Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 tk hardal tohumu, kahverengi
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 2 tk tane karabiber, siyah
- ½ - 1 tk kırmızı pul biber (isteğe bağlı)
- 2 dal taze ot karışımı, sadece yaprakları, (dereotu, kekik, biberiye) (isteğe bağlı)
- 3 - 4 turşuluk salatalık (her biri yakl. 125 g), uçları kesilmiş
- 230 g su
- 230 g elma sirkesi
- 3 tk tuz
- 1 ½ yk şeker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 565.8 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 3510.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates Graten
1 Std. 10 Min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
İrlanda Kremalı ve Antep Fıstıklı Çikolata
4h 25min
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Değerlendirme yok
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25 min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Medovik
3 Std. 30 Min