Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dunkler Biskuitboden
- Butter zum Einfetten
- 120 g Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben
- 5 Eier
- 170 g Zucker
- 70 g Speisestärke
- 1 TL Backpulver
- 3 EL Kakao
Mürbeteigboden
- 100 g Butter kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 50 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Eigelb
Füllung und Belag - Zubereitung der Torte
- 1 Glas Sauerkirschen (680 g)
- 20 g Speisestärke
- 60 g Kirschwasser
- 60 g Puderzucker
- 100 g Kirschkonfitüre
- 1000 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 4 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 80 g Schokoladenraspel
- 16 Belegkirschen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2294 kJ / 548 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Käse-Sahne-Torte
6 Std.
Schwarzwälder Kirschtorte
4 Std.
Donauwellen
2h 30min
Biskuit
1h 50min
Schwarzwälder Kirschtorte
10h 30min
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Nuss-Schoko-Torte
9 Std. 30 Min
Frankfurter Kranz
6 Std.
Zitronen-Biskuitrolle
5h
Käsesahnetorte mit Mango
8h
Schoko-Biskuitrolle
14 godz.
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2h 30min