Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de cebolla fileteada
- 800 g de filete de res en caña
- 4 ½ cucharaditas de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 cucharadas de aceite de oliva
- 400 g de papas cambray, en mitades
- 1 cucharada de romero seco
- 60 g de chile pasilla, desvenado
- 250 g de jitomate
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de pimienta negra entera
- 750 g de vino tinto (Cabernet Sauvignon)
- 300 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1743 kJ / 415 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filete de res con salsa de vino tinto
1j 30 menit
Pescado a la diabla
30 min
Pipián al chile manzano
10 min
Entomatado de cerdo
1j
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 Std. 45 Min
Pollo jamaiquino
1 Std. 15 Min
Rollo de cerdo con espinaca
55 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2j
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1j
Cerdo entomatado
50 menit
Filete de res en salsa de chile morita
40 min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1j 30 menit