Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de cebolla fileteada
- 800 g de filete de res en caña
- 4 ½ cucharaditas de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 cdas de aceite de oliva
- 400 g de papas cambray, en mitades
- 1 cda de romero seco
- 60 g de chile pasilla, desvenado
- 250 g de jitomate
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de pimienta negra entera
- 750 g de vino tinto (Cabernet Sauvignon)
- 300 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1743 kJ / 415 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filete de res en salsa de chile morita
40 Min
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Jugo de carne al chipotle
55min
Adobo con carne
50min
Carnitas de cerdo borrachas
1u.
Filete de res con salsa de jamaica
50min
Entomatado de cerdo
1u.
Filetes de ternera con reducción de fresas
30min
Filetes al vino tinto para 2
55min
Cerdo entomatado
50min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Pollo en salsa de almendras
2h