Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 650 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 2
- 15 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 75 g di mandorle pelate
- 15 g di sale + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 603.5 kJ / 144.3 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 4.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 296 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane intrecciato timo e limone
4u.
Cuori di speck e noci al forno
1 godz. 30 min
Panini ai semi al Varoma
2h 30min
Pane agli spinaci
3 Std.
Pane al cacao con noci e pistacchi
3 Std.
Pane per la colazione con frutta secca
3 Std.
Pane ai cereali
3 Std.
Pane alle noci al Varoma
3h 30 min.
Pane alla zucca con uvetta
19h
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Impasto per pizza integrale
2 godz.
Impasto per pane veloce
45min