Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 650 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 2
- 15 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 75 g di mandorle pelate
- 15 g di sale + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 603.5 kJ / 144.3 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 4.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 296 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini alla zucca
4h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30 min
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1 Std.
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Panini ai semi al Varoma
2 Std. 30 Min
Trecce dolci
4h
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane al cacao con noci e pistacchi
3h
Pane alla zucca con uvetta
19 Std.
Pane dolce per la colazione
1 Std. 30 Min
Torta di zucca, cannella e cioccolato
1 Std. 20 Min