Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 150 g di farina
- 120 g di acqua
- 1 g di lievito
Impasto
- 400 g di acqua
- 10 g di lievito
- 100 g di farina integrale
- 500 di farina + q.b. per il piano di lavoro e per cospargere
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 195 mg
Alternatif tarifler
Pane a torciglione veloce
40 dk
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane rustico
2h
Pane al pomodoro e basilico
1j 45 menit
Pane morbido di farro
19h
Pane rustico svizzero
28h
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane paesano
3ωρ.
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Pane in cassetta semplice
19h
Impasto base per pane
1sa
Pane semplice
4h