Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 150 g di farina
- 120 g di acqua
- 1 g di lievito
Impasto
- 400 g di acqua
- 10 g di lievito
- 100 g di farina integrale
- 500 di farina + q.b. per il piano di lavoro e per cospargere
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 195 mg
Alternatif tarifler
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Pane semplice
4h
Pane alle olive
2h 20min
Pane al pomodoro e basilico
1h 45min
Pane veloce
1h 15min
Pane rustico
2 Std.
Pane paesano
3 Std.
Pagnotta rustica
3 Std.
Impasto base per pane
1h
Focaccia
6h
Pane a torciglione veloce
40min