Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g c/u)
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 8 - 10 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de achicoria roja
- 60 g de yogur natural
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1275 kJ / 305 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 14.4 g
- Yağ
- 3.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 5752.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cebolla caramelizada (100 g)
25 Min
Champiñones dorados (300 g)
25 Min
Chalota caramelizada (250 g)
25 Min
Tortilla de bacalao y verduras
30 Min
Calabacín dorado (100 g) en cuartos
15min
Crema verde de verduras
45 Min
Chalota caramelizada (100 g) en mitades
20min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1 Std. 50 Min
Sopa de cebolla (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Cebolla caramelizada (500 g)
40 Min
Crema de ahumados y gambas
40 Min
Tostas con entraña, huevo mollet y holandesa
40 Min