Cihazlar ve Aksesuarlar
黑豆猪尾汤
Hazırlık 5 dk
Toplam 2sa 20 dk
5 人份
Malzemeler
-
猪尾 切块 (3公分)250 克
-
鸡爪 去爪尖150 克
-
水1850 克
-
黑豆 浸泡1小时150 克
-
金华火腿 切片20 克
-
北海道干贝 洗净6 个
-
盐 适量调味½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
394 mg
Protein
9 g
Kalori
461 kJ /
110 kcal
Yağ
4 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
滋补月子餐
15 Tarif
Uluslararası
Uluslararası