Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g karışık sebze, parçalara bölünmüş (ör. havuç, kereviz sapı, kök kereviz)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
-
100
g mantar, ikiye bölünmüş
veya 100 g karışık sebze, parçalara bölünmüş (ör. havuç, kereviz sapı, kök kereviz) - 5 - 6 sap maydanoz, sadece sap kısmı, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 10 adet siyah çekilmemiş biber tanesi
- 2 filiz kekik, taze (isteğe bağlı)
- 1600 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1550 g
- Kalori
- 1096 kJ / 262 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Karbonhidrat
- 50.5 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 15.1 g
- Sodyum
- 935.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1h 30min
Elmalı Tart
1 Std.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Ton Balıklı Ezme
10 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 Min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1 Std.
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20min
Beşamel Sos
15 Min
Bolonez Sos
1 Std. 5 Min
Mantarlı Risotto
40 min