Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 330 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 35 g d'huile d'olive
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2391 kJ / 568 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 103 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain complet
16h
Baguette au sarrasin
15 Std. 25 Min
Chaussons aux pommes
6h 20min
Pain torsadé au kamut
4 Std. 10 Min
Pain au levain
17h
Mon pain de campagne maison
4h 40min
Pain marguerite pavot et curry
15h 45min
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Ficelle de pain
4h 5min
Arancini champignons-mozzarella
3 Std. 10 Min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min