Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 125 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 125 g Zucker
- 250 g Mehl
- 2 Prisen Salz
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Butter, in Stücken
- 120 g Zucker
- 2 Eier
- 500 g Magerquark
- 2 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 20 g Orangensaft
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 300 g Rhabarber, in Würfeln (1 cm)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 209 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 Std.
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2h 50 min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1h 45 min
Rhabarber-Käsekuchen
6 Std.
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2h 45min
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1h 45 min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2 Std.
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 Std. 10 Min