Gyozas japonesas de porco e gengibre

Gyozas japonesas de porco e gengibre

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
25 unidades

Malzemeler

  • óleo de sésamo
    1 c. sopa de
  • pescoço de porco desossado
    250 g
  • cebolos (spring onions) s/ casca, cortados em pedaços (2 cm aprox.)
    4
  • gengibre fresco s/ casca (2 cm aprox.)
    1 pedaço de
  • alho
    2 dentes de
  • açúcar
    1 c. chá de
  • vinagre de vinho
    1 c. sopa de
    1 c. sopa de vinagre de arroz
  • molho de soja (tamari) mais q.b. p/ servir
    1 c. sopa de
  • massa wonton
    25 folhas de
  • água
    500 g
  • óleo de girassol
    2 c. sopa de
  • Pasta de wasabi q.b. p/servir

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 unidade

Sodyum 57.8 mg
Protein 2.5 g
Kalori 171.6 kJ / 41 kcal
Yağ 2.5 g
Lif 0.1 g
Doymuş Yağ 0.4 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...