Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cestini di pane
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
Crema al Parmigiano Reggiano
- 500 g di acqua
- 200 g di punte di asparagi
- 150 g di latte
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 20 g di farina tipo 00
- 2 g di sale
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 8.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 632.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Bicchierini tricolore
3 Std. 30 Min
Bignè con crema di asparagi
1 Std. 30 Min
Palline al formaggio e bucce di verdure
35 Min
Sformatini di fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1h
Lasagna ai quattro formaggi
1 Std. 30 Min
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3 Std.
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5 Std.
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 Std. 30 Min
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min