Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)

Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)

2.8 46 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 3sa 5 dk
6 sztuk

Malzemeler

  • 4 - 6 jajek o białych skorupkach, dokładnie umytych, schłodzonych
  • ocet do przetarcia jajek
  • 10 g zielonej herbaty liściastej np. Mate, suszonej
  • woda (do oznaczenia 1 l)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 sztukę

Sodyum 61 mg
Protein 5.3 g
Kalori 258 kJ / 61.7 kcal
Yağ 4.2 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 1.3 g
Karbonhidrat 0.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...