Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
ay çekirdeği içi100 g
-
su230 g
-
10 g subeyaz şarap10 g
-
kültür mantarı büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş100 g
-
zeytinyağı50 g
-
soğan parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)60 g
-
su (bk. Öneriler)30 g
-
tuz¼ tk
-
karabiber damak tadına göre¼ - ½ tk
-
soya sosu (isteğe bağlı)6 - 7 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
257.3 mg
Protein
4.8 g
Kalori
445.8 kJ /
106.5 kcal
Yağ
7.5 g
Lif
16.7 g
Doymuş Yağ
0.8 g
Karbonhidrat
5.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM6 MODLARIYLA VEJETARYEN LEZZETLER
8 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 dk
Vegan Çedar Peyniri
3sa 10 dk
Portakallı Sıcak Şarap
20 dk
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 dk
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40 dk
Ton Balıklı Ezme
10 dk
Pancarlı Peynirli Ezme
15 dk
Ballı Armutlu Salata Sosu
Değerlendirme yok
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1sa 20 dk
Avokadolu Humus
15 dk
Havuçlu Mercimekli Humus
20 dk
Zeytinyağlı Fava
35 dk