
Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
ay çekirdeği içi100 g
-
su230 g
-
beyaz şarap10 g
-
kültür mantarı büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş100 g
-
zeytinyağı50 g
-
soğan parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)60 g
-
su (bk. Öneriler)30 g
-
tuz¼ tk
-
karabiber damak tadına göre¼ - ½ tk
-
soya sosu (isteğe bağlı)6 - 7 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
106.5 kcal /
445.8 kJ
Protein
4.8 g
Yağ
7.5 g
Karbonhidrat
5.7 g
Lif
16.7 g
Doymuş Yağ
0.8 g
Sodyum
257.3 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

TM6 MODLARIYLA VEJETARYEN LEZZETLER
8 Tarif
Türkiye
Türkiye