Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi

Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi

2.3 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porsiyon

Malzemeler

  • ay çekirdeği içi
    100 g
  • su
    230 g
  • beyaz şarap
    10 g
    10 g su
  • kültür mantarı büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş
    100 g
  • zeytinyağı
    50 g
  • soğan parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
    60 g
  • su (bk. Öneriler)
    30 g
  • tuz
    ¼ tk
  • karabiber damak tadına göre
    ¼ - ½ tk
  • soya sosu (isteğe bağlı)
    6 - 7 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Sodyum 257.3 mg
Protein 4.8 g
Kalori 445.8 kJ / 106.5 kcal
Yağ 7.5 g
Lif 16.7 g
Doymuş Yağ 0.8 g
Karbonhidrat 5.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...