Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g ay çekirdeği içi
- 230 g su
-
10
g beyaz şarap
veya 10 g su - 100 g kültür mantarı, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 60 g soğan, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 30 g su (bk. Öneriler)
- ¼ tk tuz
- ¼ - ½ tk karabiber, damak tadına göre
- 6 - 7 g soya sosu (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 16.7 g
- Sodyum
- 257.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10 min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25 Min
Sebze Çorbası
35min
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Değerlendirme yok
Kremalı Viski Likörü
15 min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 Min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Değerlendirme yok
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25 Min
Gazpacho
10 min
Sarımsaklı Zeytinyağı
25 Min