Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta crescente vegana
- 220 g di bevanda a base di mandorle, non zuccherata + q.b.
- 40 g di olio di semi di girasole
- 60 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 60 g di datteri denocciolati
- 150 g di frutta secca mista sgusciata (es. nocciole, noci, anacardi...)
- 20 g di sciroppo di acero
- ½ cucchiaino di aroma di vaniglia
Glassa
- 80 g di zucchero
-
2
cucchiaini di burro, vegano
veya 2 cucchiaini di margarina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1325.9 kJ / 316.9 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 49.1 g
- Yağ
- 11.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 30.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Formaggio (vegan)
8 Std. 20 Min
Mousse di cioccolato all'aquafaba
3 godz. 30 min
Biscotti alle arachidi con gocce di cioccolato (vegan)
50 Min
Pane "challah" (vegan)
2 Std. 30 Min
Danesi ai semi di papavero e mirtilli rossi (vegan)
2 godz. 10 min
Torta mimosa (vegan)
2 Std.
Biscotti con gocce di cioccolato (vegan)
25 Min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Brioche vegana con frutta secca
2 Std.
Panini per burger (vegan)
5h
Impasto per pizza integrale
2 Std.
Piadina (vegan)
45 Min