Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Hindistan cevizi sütü, yüksek yağlı (%17-%19), kullanmadan önce çalkalayın
-
30
g şeker (isteğe bağlı)
veya 30 g agave şurubu (isteğe bağlı) - ½ tk toz agar agar
- 400 g Hindistan cevizi sütü (bk. öneriler), düşük yağlı (yakl.%1)
- 2 g yoğurt mayası (bk. öneriler)
- 250 g su
- 30 g limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 792.9 kJ / 189.5 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 31 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frambuazlı Mojito Mokteyl
10 min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45min
Kahve, Kakule ve Kakaolu Bademler
Değerlendirme yok
Zencefilli Salata Sosu
10 min
Kepekli Pirinç Salatası
40min
Glütensiz Ekmek
1h 45min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1h 10min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 godz. 5 min
Kremalı Viski Likörü
15min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Değerlendirme yok
Milföy Pastası
5h
Çikolata ve Kabaklı Kek
1h 25min