Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Hindistan cevizi sütü, yüksek yağlı (%17-%19), kullanmadan önce çalkalayın
-
30
g şeker (isteğe bağlı)
veya 30 g agave şurubu (isteğe bağlı) - ½ tk toz agar agar
- 400 g Hindistan cevizi sütü (bk. öneriler), düşük yağlı (yakl.%1)
- 2 g yoğurt mayası (bk. öneriler)
- 250 g su
- 30 g limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 792.9 kJ / 189.5 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 31 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli Pankek
45 min
Vegan Burger
1h 10 min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15 min
Dondurulmuş Meyveli Sorbe
10 Min
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40 Min
Sebze Suyu
Değerlendirme yok
Zencefilli Baharat Karışımı
Değerlendirme yok
Vegan Toz Parmesan
10 Min
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1h 20min
Ghee
30 min
Haşlanmış Bulgur
25 min
Pirinç Unu, Yulaf Unu, Bebek İrmiği
35h