Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Erdäpfelpüree
- 450 g Kartoffeln, mehlig, in Scheiben (5 mm)
- 180 g Milch
- ½ TL Salz
- 15 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat, gemahlen (optional)
Laibchen
- 100 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 1 Ei (Größe M)
- 2 EL gemischte Kräuter, frisch z.B. Schnittlauch, Rosmarin
- 70 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 5 EL Öl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1747 kJ / 417 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 735 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Gefüllte Zucchini-Erdäpfelpuffer mit "RUPP S´beschte Sortiment"
35min
Eiernockerl
30min
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Käsespätzle
45min
Erdäpfelgratin
1h 15min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min