Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura 20 min.)
- 100 g di vino rosso
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 750 g di acqua
- 100 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2061 kJ / 491 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai pomodori con burrata
30 Min
Rösti alla bernese
40min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Stufato di pollo alla senape
40min
Pasta al forno sprint
55 Min
Manzo alla borgognona
2 Std.
Cornetti al prosciutto
35min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1 Std. 30 Min
Knöpfli
50 Min
Gulasch
3 Std.
Empanada di tonno
1 Std. 10 Min