Zupfbrot mit Camembert-Kern

Zupfbrot mit Camembert-Kern

4.0 39 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 15 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Wasser
    170 g
  • Zucker
    1 TL
  • frische Hefe grob zerbröselt
    20 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    330 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Olivenöl
    15 g
  • Camembert rund
    250 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 502 mg
Protein 11 g
Kalori 1379 kJ / 330 kcal
Yağ 7 g
Lif 3.2 g
Doymuş Yağ 2 g
Karbonhidrat 57 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...