Cihazlar ve Aksesuarlar
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Hazırlık 30 dk
Toplam 6sa
10 porties
Malzemeler
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
200 g diepgevroren frambozenframbozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (isteğe bağlı)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
54.4 mg
Protein
4.1 g
Kalori
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Yağ
19.1 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
11.5 g
Karbonhidrat
45.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Feestelijk Buffet
12 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spookachtige groene oogbalsoep
30 dk
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14sa 15 dk
Geklopt eiwit
5 dk
Gezouten karamel toffees
1sa 45 dk
Lemon curd
20 dk
Gezouten-Karamelijs
14sa
Snelle chocolade amandel fudge
Değerlendirme yok
Witte chocolade en amandel brownies
1sa
Koffiedessert
15 dk
Panna cotta
6sa 15 dk
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Değerlendirme yok
Gougère-soezen met zalmmousse
25sa 35 dk