Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel

Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel

3.8 5 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 6sa
10 porties

Malzemeler

Pavlova-krans
  • suiker
    250 g
  • eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur
    200 g
  • azijn
    1 tl
  • natuurlijk vanille-extract
    1 tl
  • maïzena (zetmeel)
    10 g
Frambozencoulis
  • frambozen
    200 g
    200 g diepgevroren frambozen
  • suiker
    100 g
  • citroensap
    20 g
Slagroom en opbouw
  • opklopbare room, 30-40% V.G.
    500 g
  • granaatappel ontpit
    1
  • kleine vijgen (isteğe bağlı)
    2 - 4
  • verse muntblaadjes
    2 takjes

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 54.4 mg
Protein 4.1 g
Kalori 1500.1 kJ / 358.5 kcal
Yağ 19.1 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 11.5 g
Karbonhidrat 45.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...