Cihazlar ve Aksesuarlar
Räk- och sparrisfyllda basilikaravioli
Hazırlık 1sa
Toplam 2sa 30 dk
4 portioner
Malzemeler
Basilikapastadeg
-
färska basilikablad30 g
-
stora ägg3
-
pastamjöl ("00")330 g
-
olivolja1 msk
-
fint havssalt1 tsk
Raviolifyllning
-
parmesanost i bitar60 g
-
bröd10 - 15 g
-
osaltat smör25 g
-
lök i kvartar120 g
-
sparris bryt av och släng bort "träiga" ändar100 g
-
stora råa räkor, skalade30 g
-
äggula1
-
malen svartpeppar¼ tsk
Tillagning
-
vatten till pastakokning
-
fint havssalt1 tsk
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
26 g
Kalori
2234 kJ /
534 kcal
Yağ
21.3 g
Karbonhidrat
59.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
När man är i Rom...
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Satay pad thai med kyckling
Değerlendirme yok
Krämig svamprisotto med räkor
1sa
Grönsaksragu med pasta
45 dk
Höstpasta
Değerlendirme yok
Ris med skinka & pak choi
Değerlendirme yok
Cannelloni med pumpa och ricotta
Değerlendirme yok
Pumparisotto med bacon
50 dk
Tagliatelle med pumpa
Değerlendirme yok
Pastasallad
Değerlendirme yok
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Değerlendirme yok
Miso udon carbonara
Değerlendirme yok
Sichuan spaghetti
Değerlendirme yok