Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastel
- aceite de girasol, para engrasar
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 120 g de harina de trigo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
Glaseado
- 250 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 500 g de azúcar glass
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 cditas de extracto de vainilla natural
- ¼ cdita de sal
- colorante vegetal rojo, gel o líquido (ver tip)
cobertura
- 1 granada, desgranada
- 3 - 4 malvaviscos, blancos, para decorar (isteğe bağlı)
- merenguitos, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 2450.2 kJ / 585.6 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 92.2 g
- Yağ
- 22.4 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 152.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Malteada de Vainilla, Plátano y Café
5 Min
Mil crepas de limón
1 Std.
Betún de chocolate
10 Min
Café dalgona Irlandés
10 Min
Churros de la esquina
40min
Betún de mantequilla básico
10 Min
Donas rellenas de crema pastelera de cacahuate con dip de chocolate
3sa 30 dk
Pastel de limón y merengue
2h 10min
Betún de vainilla
5 Min
Crepas
1sa 15 dk
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40min
Donas
2 Std.