Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastel
- aceite de girasol, para engrasar
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 120 g de harina de trigo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
Glaseado
- 250 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 500 g de azúcar glass
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 cditas de extracto de vainilla natural
- ¼ cdita de sal
- colorante vegetal rojo, gel o líquido (ver tip)
cobertura
- 1 granada, desgranada
- 3 - 4 malvaviscos, blancos, para decorar (isteğe bağlı)
- merenguitos, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 2450.2 kJ / 585.6 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 92.2 g
- Yağ
- 22.4 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 152.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chocolate caliente
15min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Betún de mantequilla básico
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Strudel de manzana
1h 45min
Pastel de almendras y vainilla
2h
Pastel de tres leches
3h
Galletas rápidas de nuez
25 Min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1 Std. 30 Min
Linzer de almendras y mermelada
1 Std. 30 Min
Betún de ganache de chocolate
12h
Crepas
1h 15min