Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 4 sprigs mixed fresh herbs, of choice, leaves only (see Tips)
- 100 g rock salt
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 300 g beef mince
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 6169.9 kJ / 1474.6 kcal
- Protein
- 65.5 g
- Karbonhidrat
- 68.5 g
- Yağ
- 102.9 g
- Doymuş Yağ
- 29.8 g
- Lif
- 22.3 g
- Sodyum
- 39207.6 mg
Alternatif tarifler
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Chicken stock paste
45min
Meat stock paste
45min
Curried sausages
40min
All-Purpose Meat Rub
5 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Celery salt
20 Min
Swedish meatballs and mash
50min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Tomato passata
1h 40min
French onion dip
45min