Cihazlar ve Aksesuarlar
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 5 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
şeker120 g
-
vanilya özü, doğal1 tk
-
tarçın, toz1 ½ tk
-
armut, Williams cinsi (sert) soyulmuş, yarıya bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış (bk. öneriler)4
-
su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)850 g
-
limon suyu (bk. öneriler)30 g
-
badem, kıyılmış, kavrulmuş
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
3 mg
Protein
2 g
Kalori
1024 kJ /
244 kcal
Yağ
3 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
48 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Balkabaklı Peynirli Makarna
1h 15min
Çıtır Balıklı Sandviç
40min
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35min
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Fıstık Ezmesi Kremalı Muzlu Cupcake
1h
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40min
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3h 20min
Parmesan Peynirli Risotto
30min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Hollandez sos
20min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3h 40min