Cihazlar ve Aksesuarlar
醒酒蛤蠣湯 - 胡劉柏佑
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
2 人份
Malzemeler
-
香茅 切塊35 克
-
南薑 切小塊25 克
-
檸檬葉3 片
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (大蛤蜊)800 克
-
淡菜 洗淨3 顆
-
熱水1000 克
-
赤嘴蛤 或其他貝類(如海瓜子),洗淨吐沙300 克
-
椰糖20 克
-
泰式辣椒醬30 克
-
酸辣醬15 克
-
魚露20 克
-
檸檬汁30 克
-
奶水20 克
-
椰子水160 克
-
番紅花絲少許
-
干貝2 顆
-
新鮮九層塔 洗淨,取苗備用少許
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
6044.4 mg
Protein
68.8 g
Kalori
1952.8 kJ /
467.1 kcal
Yağ
10.2 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
320.4 g
Karbonhidrat
51.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
頂尖對決之王者食譜
6 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
安城牛肉湯
1sa 10 dk
蛤蜊蒜頭雞湯
1sa 30 dk
酸辣湯
55 dk
泡菜年糕湯
40 dk
韓國牛肉海帶湯
40 dk
海味濃湯
50 dk
野菇濃湯
40 dk
麻辣鍋湯底
55 dk
冰糖銀耳燉水梨
1sa
蒜香蛤蜊卜卜鍋
Değerlendirme yok
竹筍蛤蜊雞湯
Değerlendirme yok
糯米人蔘雞湯
Değerlendirme yok