Cihazlar ve Aksesuarlar
甜椒炖肉
Hazırlık 25 dk
Toplam 40 dk
6 人份
Malzemeler
-
黄洋葱 ,切块1 个
-
蒜头2 瓣
-
新鲜牛至 ,取叶子2 枝
-
特级初榨橄榄油20 克
-
孜然粉1 茶匙
-
红甜椒 去籽,切约1厘米块1 个
-
胡萝卜 去皮,,切约1厘米块1 根
-
番茄膏60 克
-
罐装番茄碎 见要诀400 克
-
肉高汤酱 见要诀1 汤匙
-
牛肉肉糜500 克
-
罐头红腰豆 冲洗后沥干250 克
-
多种面粉制成的薄饼适量
-
酸奶油适量
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
649.3 mg
Protein
20 g
Kalori
1474.4 kJ /
352.4 kcal
Yağ
20.8 g
Lif
5.9 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
21.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 Tarif
Çin
Çin
Bunları da beğenebilirsiniz...
肉炒黑木耳白菜
30min
小鸡炖蘑菇
40min
红烧猪蹄
2h 10min
皮冻
13h 30min
肉炒蒜薹
25min
肉烧豆角
45min
杭椒炒猪肝
20min
排骨炖土豆
55min
番茄肉片
30min
葱爆羊肉
25min
土豆炖牛肉
1h 35min
蒜泥白肉
1h