Cihazlar ve Aksesuarlar
Half bolletje vanille en karamel
Hazırlık 30 dk
Toplam 7sa 30 dk
8 porties
Malzemeler
Karamelsaus
-
250 g bruine suikersuiker250 g
-
room, min. 30% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Chocoladebasis
-
pure chocolade in stukken200 g
-
boter in stukken60 g
-
'Crêpe Dentelle' koekjesfeuilletine200 g
Vanilleroom
-
vanillestokje in de lengte gehalveerd1
-
melk300 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en koud water om de gelatine te weken2
-
eieren3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
room, min. 30% vet gekoeld300 g
Chocoladeglazuur
-
pure chocolade in stukken350 g
-
20 g druivenpit olieboter35 g
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
57.8 mg
Protein
11.6 g
Kalori
4566.3 kJ /
1091.3 kcal
Yağ
77 g
Lif
6.9 g
Doymuş Yağ
39.4 g
Karbonhidrat
84.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dagelijks en creatief
9 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 dk
Taartje met chocolade-praliné
Değerlendirme yok
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2sa 50 dk
Vanillesiroop
30 dk
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14sa 15 dk
250 g sjalot kleuren
Değerlendirme yok
Varkenshaasje in papillot
1sa
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1sa 40 dk
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1sa 25 dk
Vanilleroomijs
12sa
Rode en groene kerstkoekjes
2sa 20 dk
Karamel parfait
Değerlendirme yok