Cihazlar ve Aksesuarlar
澳大利亞蔬菜燉牛肩
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
橄欖油70 克
-
蒜頭3 粒
-
小牛肩胛肉,去骨 切方塊 (3公分) (預先用廚房紙巾擦乾)500 克
-
白酒100 克
-
洋蔥 切半或4等分150 克
-
麵粉10 克
-
生火腿, 切塊70 - 80 克
-
紅椒粉1 大匙
-
肉類高湯400 克
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)1 塊
-
冷凍綜合蔬菜600 - 700 克
-
水煮蛋 ,切4等分4 顆
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1026.1 mg
Protein
41.8 g
Kalori
2557 kJ /
611 kcal
Yağ
28.7 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
11.5 g
Karbonhidrat
13.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM6 「模」力全開
44 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
韭菜粉絲豬肉片
30 dk
什錦小炒
Değerlendirme yok
豬肉蘑菇咖哩
35 dk
干貝燴彩球
Değerlendirme yok
白菜獅子頭
1sa
XO干貝醬炒雞棒腿
1sa
大麥克風漢堡捲餅
Değerlendirme yok
熱帶芒果雞肉捲
50 dk
希臘肉醬茄子捲
Değerlendirme yok
韓式嫩豆腐鍋
Değerlendirme yok
日式關東煮
Değerlendirme yok
番茄起司歐姆蛋
Değerlendirme yok