Cihazlar ve Aksesuarlar
Karameltaart
Hazırlık 35 dk
Toplam 3sa 50 dk
12 stuks
Malzemeler
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 stuk
Sodyum
174.3 mg
Protein
4.4 g
Kalori
1485.1 kJ /
358.7 kcal
Yağ
19.4 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
11.7 g
Karbonhidrat
40.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Karamel maken
14 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Soefganiots
2sa
Sinaasappelcake en chocolade topping
1sa 15 dk
Profiteroles
2sa
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 dk
Sponge cake (luchtige cake)
1sa 50 dk
Worteltaart
2sa
Aardbeienpudding
2sa 10 dk
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2sa 35 dk
Rundergoulash met deegballetjes
1sa 30 dk
Peperkoek met Honing
Değerlendirme yok
Dim sum 'Sieuw mai'
Değerlendirme yok
Citroencake
2sa