Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mürbeteig
- 150 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 80 g Zucker
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- ½ TL Backpulver
- 1 EL Rum
Belag
-
120
g Haselnüsse
veya 120 g Mandeln - 80 g Zucker
- 1 TL Zimt
- 1 Ei
- 500 - 700 g Trauben, kernlos (siehe Tipp)
Guss
- 6 Eier
- 200 g Sahne
- 20 g Mehl
- 100 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1436 kJ / 343 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 godz. 10 min
Zwetschgen-Swirl-Kuchen
3h 40min
Sauerkirschkuchen
1 godz. 30 min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 Std.
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2h 30min
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1h 45min
Quark-Hefe-Kuchen
1h 20min
Schmand-Ananas-Kuchen
7h
Elsässer Apfelkuchen
5 godz. 10 min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min
Apfel-Käsekuchen
1h 40 min
Apfelrahmkuchen
1h 50min