Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chocolate Pastry Dough
- 340 g all purpose white flour, plus extra to dust
- 140 g icing sugar
- 60 g almond flour
- 30 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
- ⅛ tsp salt
- 170 g butter, unsalted, diced, chilled
- 2 eggs, large
Chocolate Pudding Filling
-
155
g Valrhona chocolate, dark chocolate 70% (see Tip)
veya 155 g dark chocolate 70%, high quality chips or chunks - 200 g whole milk
- 45 g sugar
- 2 tbsp cornstarch
- 2 egg yolks, from large eggs
- 60 g butter, unsalted, in pieces
Caramel Filling
- 155 g sugar
- 130 g butter, unsalted, cold in 1 cube
- 1030 g water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch salt
- 150 g whipping cream
Rolling and Assembly
- mango, ripe, thinly sliced, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2536 kJ / 606 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 68 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Custard horns
1h 45min
Almond Tuiles
1h 30 min
Liver cake
1h 50 min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 Min
Panna Cotta
6h 15 min
Rum Babas
3h 45min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2h
Coffee Liqueur
40 min
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15sa 15 dk
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min