Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chocolate Pastry Dough
- 340 g all purpose white flour, plus extra to dust
- 140 g icing sugar
- 60 g almond flour
- 30 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
- ⅛ tsp salt
- 170 g butter, unsalted, diced, chilled
- 2 eggs, large
Chocolate Pudding Filling
-
155
g Valrhona chocolate, dark chocolate 70% (see Tip)
veya 155 g dark chocolate 70%, high quality chips or chunks - 200 g whole milk
- 45 g sugar
- 2 tbsp cornstarch
- 2 egg yolks, from large eggs
- 60 g butter, unsalted, in pieces
Caramel Filling
- 155 g sugar
- 130 g butter, unsalted, cold in 1 cube
- 1030 g water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch salt
- 150 g whipping cream
Rolling and Assembly
- mango, ripe, thinly sliced, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2536 kJ / 606 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 68 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Traditional Canadian Pie Pastry
15 menit
Mini Ginger and Cherry Panettones
5 Std.
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3h 10min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Easter Babka
2h 30min
Gerbeaud Cakes
1h 20min
Lollipops
40 min
Crème caramel (flan)
5sa 30 dk
Chocolate Babka
3h
Raspberry cloud
12h 5min