![Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric) Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4e77ab3-0468-43d8-beb6-4f3440ba3685/Derivates/f462a172-d8e7-4fb1-a29c-1cf3b128e403.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chocolate Pastry Dough
- 340 g all purpose white flour, plus extra to dust
- 140 g icing sugar
- 60 g almond flour
- 30 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
- ⅛ tsp salt
- 170 g butter, unsalted, diced, chilled
- 2 eggs, large
Chocolate Pudding Filling
-
155
g Valrhona chocolate, dark chocolate 70% (see Tip)
veya 155 g dark chocolate 70%, high quality chips or chunks - 200 g whole milk
- 45 g sugar
- 2 tbsp cornstarch
- 2 egg yolks, from large eggs
- 60 g butter, unsalted, in pieces
Caramel Filling
- 155 g sugar
- 130 g butter, unsalted, cold in 1 cube
- 1030 g water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch salt
- 150 g whipping cream
Rolling and Assembly
- mango, ripe, thinly sliced, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2536 kJ / 606 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 68 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème Pâtissière
15 dk
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Fresh Fruit Tarts
7h 5 min
Beer Pickles
Değerlendirme yok
Citrus Water (TM5)
35min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 Std. 35 Min
Caramel sauce
1h 30min
Champagne crème brûlée
2h 25 min
Croissants
12hod.
Almond Cashew Paste
15 dk
Churros
40min
Chocolate Lava Cakes
55 dk