Uyumlu sürümler
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche
- 210 g bread flour, plus extra to dust
- 2 eggs, large
- 4 egg yolks, from large eggs
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp glucose syrup (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- 15 g whole milk
- ½ tsp salt
- 90 g butter, unsalted, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
85
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
veya 85 g milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
30
g Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
veya 30 g dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 115 g whipping cream
- 60 g passion fruit purée
-
30
g apricot liqueur
veya 30 g apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 15 g
- Sodyum
- 214 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dairy-free Mocha Ice Cream
8 Std. 5 Min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8j 30 menit
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Değerlendirme yok
Oysters with Lime Granita
Değerlendirme yok
Courtesan au Chocolat
3h 15min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 Std. 35 Min
Hamantaschen
1 Std. 55 Min
Charoset
10 min
California Stuffed Artichokes
55min
Passion Fruit Soufflé
35 Min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Champurrado
20min