Uyumlu sürümler
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche
- 210 g bread flour, plus extra to dust
- 2 eggs, large
- 4 egg yolks, from large eggs
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp glucose syrup (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- 15 g whole milk
- ½ tsp salt
- 90 g butter, unsalted, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
85
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
veya 85 g milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
30
g Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
veya 30 g dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 115 g whipping cream
- 60 g passion fruit purée
-
30
g apricot liqueur
veya 30 g apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 15 g
- Sodyum
- 214 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aji Verde Sauce
1h
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™) Metric
50 min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40 min
Vegetable Shumai
45 min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2h
Spooky Spaghetti and Meatballs
1h 25min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Soft and Cheesy Pita Bread
30 min
Basic bread dough
5min
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2 godz. 20 min
Naan Bread with Hummus (Hestan Cue™)
1sa 55 dk